Tappetårn med kjøler under benk Løsningen med kjøler under benk, og tappetårn over benk er den estetiske og plassvennlige drikkevannsløsningen. Her plasseres selve kjøleren, filter og karbonator under benk, mens man fra tappekranen oppå benken kan tappe kaldt, friskt vann, med eller uten kullsyre. Løsningen egner seg godt for minikjøkken, eller andre steder hvor man har en benk å plassere tappestasjonen. Hos oss vil du finne et bredt utvalg i kjølere. Vi har løsninger for det lille kontor, til den større restaurant. Vi har også flere varianter av tappetårn, slik at vi sammen kan finne frem til det som passer hos dere.

Supercool Tower

Supercool Tower

Vi har tårn i flere varianter av design. Vår prioritet er å tilby tårn som er solide, lette å montere, og som har mekaniske løsninger som sikrer lite feil. I tillegg må de være plasseringsvennlige, med en levedyktig design. Et tappetårn vil løfte inntrykket i et kjøkken, i motsetning til veldig mange av de innretningene man i dag har for å få tilgang til kaldt, friskt vann.

Supercool Under

Supercool Under

Kjøleren som plasseres under benk, er «fabrikken» som tar frem sluttproduktet. Vannet er allerede i bygget, men under benken vil det renses, kjøles og tilstettes kullsyre, før det distribueres til ditt tappetårn. Vi har kjølere i mange størrelser, der det er antall brukere som vil avgjøre hvor stor kapasitet dere har behov for. Vi finner den løsningen som passer for din virksomhet!