Hele bønner og ferskbrygg fra Zoégas ZOÉGAS Professional-blandinger består av bønner med ulik karakter som sammen gir en smaksrik kaffe.

Esteem

Esteem

Saftig og lett mørkbrent kaffe

En lett, mørkbrent kaffe på ZOÉGAS vis. Kaffe fra Colombia gir tydelige friske toner fra frukt med høyt syreinnhold, som grønne druer og grønne epler. Sammen med blant annet perlebønner fra Brasil balanseres kaffens karakter, og man kan smake nøttekarakteren. Den lyse brenningen gir friske toner.

Maron

Maron

Pepperaktig og frisk mørkbrent

En fasinerende blanding hvor kaffe fra Etiopia og Øst-Afrika gir et touch av allehånde. Skånsomt brent sammen med bønner fra Sør- og Sentral-Amerika, får man en fyldig kaffe med innslag av sitrus og bergamott for den som er ekstra oppmerksom.

Ecólogica

Ecólogica

Urteaktig og frisk mørkbrent

En mørkbrent KRAV-godkjent kaffe som er fremstilt utelukkende ved hjelp av miljøvennlige metoder. Kaffen kommer fra utvalgte kontrollerte plantasjer i Sentral- og Sør-Amerika, og fra Øst- Afrika. En middels fyldig kaffe med tydelig urtekarakter. Ettersmaken er glatt og smøraktig. En god allround- kaffe for bedre samvittighet.

Cultivo

Cultivo

Krydret og dobbelt så god mørkbrent

En mørkbrent kaffe som er god både for mennesker og miljø. Vaskede høyt- voksende bønner fra Etiopia blandet med bønner fra Sentral-Amerika gir en frisk kaffe med godt balansert fylde og smak av urter, modne bær og nøtter.

Dark Zenith

Dark Zenith

Fruktig og rundt mørkbrent

Mørkbrent kaffe som i stor grad består av høytvoksende vasket kaffe fra de solfylte fjellsidene i Sentral-Amerika. Blandingen balanseres med perlebønner fra Brasil, og kaffe fra Øst- Afrika tilfører fylde. Det gir en oppfriskende kaffe med rund smak som minner om nougat og honning der sødme og syrlighet utfyller hverandre.

Skånerost Horns blanding

Skånerost Horns blanding

Kraftig og smakfull mørkbrent

Klassisk mørkbrent kaffe med kraftig smak og nyansert friskhet med hint av lakrisrot, kakao og nøtter. Lang ettersmak av modne bær. Kaffen får sin unike karakter fra blant annet brasi- lianske perlebønner og høytvoksende bønner fra Sentral-Amerika, komplettert med bønner fra Kenya. Originalen fra 1918 ble laget til daværende Hotell Horns i Malmø, og blandingen ble senere omdøpt til Skånerost.

Mollbergs blanding

Mollbergs blanding

Fyldig og elegant mørkbrent

Fyldig, mørkbrent kaffe med elegant smak og toner av solbær og karamell. Kaffen får sin aroma og lange ettersmak fra en stor andel høytvoksende Kenya-bønner som blandes med blant annet perlebønner fra Brasil. Vår eldste og fineste blanding som ble utviklet for Hotell Mollbergs i Helsingborg i 1903.