Nescafé Solutions Nescafè Solutions er unike løsninger som vanlig ferskbrygg maskiner ikke kan matche. Velger du en Solution maskin, vil du ha minimalt med vedlikehold, du kan lage kaffe og andre blandingsdrikker på en brøkdel av tiden det tar med ferskbrygg, og du har et utrolig variert og spennende varesortiment med utallige variasjonsmuligheter. Her lager man Latte, Capucchino, Americano, eller kakaodrikker akkurat som du ønsker den. Det beste av alt er at det går superraskt, og koster en brøkdel av alternativene. Integrert vanntank eller direktekobling er valgfritt, og maskinene kan leveres med forskjellige betalingsløsninger.

Nescafé Milano

Nescafé Milano

Lekre kaffespesialiteter med en automatisk baristamaskin. En  lettbrukt baristamaskin for servering over disk.

Nescafé Milano er opptil 30% raskere enn tradisjonelle helautomatiske maskiner og opptil 75 % raskere en manuelle espressomaskiner. Takket være førsteklasses ingredienser og ny teknologi kan du servere ferskbryggede drikker med jevn kvalitet på løpende bånd. Du slipper grut og unødvendig søl, og du kan bruke mer energi på service.  Kort fortalt – vi gjør det enkelt for deg å lykkes.

Ved valg av Nescafé Milano inngår vårt eksklusive ProCare support program som gir teknisk hjelp, kommersiell hjelp og markedsføringshjelp

”Vi gir deg materiell som øker salget ditt”

Vi hjelper deg til å gjøre opplevelsen rundt din NESCAFÉ Milano-maskin enda større. Du får omfattende markedsføringsmateriell som øker salget ditt, med blant annet menyer, sesongmenyer, bannere, plakater, latte art-kit, kopper og så videre.

Nescafé Milano Lounge

Nescafé Milano Lounge

Verdens minste og mest fleksible kaffeløsning som serverer drikker i baristaklasse.  Dette er en maskin for selvbetjening i butikk, i resepsjonen, på hotell eller på arbeidsplassen. 

Nescafé Milano Lounge representerer en ny era for selvbetjente kaffeløsninger. Med sin store berøringsskjerm kan kunder interagere og sette sammen sine drikker nøyaktig som de selv ønsker. I tillegg kan man enkelt laste opp egne filmer og digitale skilt med aktuelle tilbud.  Håndteringen av maskinen forenkles via trådløs tilkobling, for eksempel kontrollere om maskinen har nok ingredienser og er klar for servering.

Ved valg av Nescafé Milano inngår vårt eksklusive ProCare support program som gir teknisk hjelp, kommersiell hjelp og markedsføringshjelp

SALGSFREMMENDE MATERIELL MEDFØLGER!
Vi hjelper deg med markedsføringsmateriell slik at salget ditt øker.

Nescafé Alegria

Nescafé Alegria

Opptil åtte populære drikker serveres med et knappetrykk, og en kopp kaffe tilberedes på under 12 sekunder. Den stabile konstruksjonen gir bekymringsfri drift og enkelt ettersyn. Påfylling og rengjøring gjøres med en håndvending, og du slipper kaffegrut og unødvendig avfall.

Alle ingredienser er spesialutviklet for NESCAFÉ Alegria, noe som gir utsøkte drikker med jevn kvalitet. Med vårt kvalitetssortiment kan du være trygg på at du alltid har virkelig gode drikker.

Jede Quattro

Jede Quattro

Velg en maskin med farge som match- er interiøret ditt, eller en kontrastfarge som virkelig skiller seg ut. Jede Quattro har innbydende design som skinner både i tradisjonelle og moder- ne miljøer. Uansett hvor du plasserer Jede Quattro kan du være sikker på at du gir kollegene og kundene dine en varm velkomst.

Men utseendet er ikke alt. Under overflaten skjuler det seg både velprøvd og innovativ teknologi som både gir fantastisk gode drikker, men som også garanterer en driftssikker og lettbrukt maskin. Fronten har kun seks knapper for drikkevalg, alt du trenger for en rask kopp kaffe.

Når maskinen din er levert, kommer du i gang i en håndvending. Sett inn Jedes unike ingredienspatron, plugg inn støpselet og fyll på eller koble til eksternt vann. Ganske enkelt plug’n'play.

Jede Hot Cup

Jede Hot Cup

Ekstremt enkel i bruk. Meget hygieniske maskiner som tilbereder drikken i koppen.  Maskiner vi ønsker og kalle ”totalt vedlikeholdsfrie”

Med bare et knappetrykk kan du velge ulike varme og kalde drikker, samt supper, med stor hastighet og en fantastisk kapasitet.

Jede Hot Cup maskinene leveres med Smart Energisparefunksjon.  Funksjonen gir opptil 40 % lavere strømforbruk, og man behøver ikke tenke på oppstartstiden.