Kaffetraktere Å trakte kaffe er fortsatt vanlig selv om mer og mer blir automatisert. I vårt store produkt utvalg fra vår leverandør Crem International ( Coffee Queen ) har vi traktere i mange varianter og med forskjellig kapasitet og med svært høy kvalitet. Alle våre traktere er godkjent av Norsk Kaffeinformasjon. Våre bryggere finnes i mange varianter og størrelser, ta kontakt med oss, så finner vi en som passer.

Coffee Queen Orginal

Coffee Queen Orginal

Coffee Queen Orginal er en sann klassiker blant traktere. Enkel, lett vedlikeholdt og funksjonelle maskiner. Den tidløse designet gjør at den lett passer i alle miljøer.

Coffee Queen Orginal finnes i mange varianter og størrelser med  manuell eller automatisk påfylling av vann.

Våre traktere finnes i mange varianter og størrelser, ta kontakt med oss

Coffe Queen Mega

Coffe Queen Mega

Effektive traktere med praktisk serveringsstasjon.

Raske og smidige traktere fra velkjente Coffee Queen . Effektive traktere med valgmulighet mellom automatisk og manuell vanntilkobling.  Trakter med stor kapasitet og traktingen skjer direkte ned i en praktisk 2,5 liters serveringsstasjon med tappekran.

Alle automatisk traktere med direkte vanntilkobling leveres med elektronisk tidsstyring og signal ved ferdig traktning. 

Våre bryggere finnes i mange varianter og størrelser, ta kontakt med oss

Coffe Queen Tower

Coffe Queen Tower

I enkelte sammenhenger har man behov for svært mye kaffe på en gang. Våre store bryggere sørger for at nettopp dette lar seg gjøre. 

Rask og letthåndterlig urnebrygger med uttak for tevann. 1 stk 5 liters unikt designet vakuumtermos serveringsstasjon) med tappekran, nivårør, integrerte håndtak og roteringsfunksjon. Hel- eller halvtraktingssfunksjon samt kaffen er klar signal. Full trakting 2 X 5 liter tar bare 7 min.

Tower finnes i 2 varianter, ta kontakt med oss