Espressomaskiner Dette er maskiner som tilbereder kaffe under trykk, noe som gjør at det dannes et fint jevnt og gyldenbrunt skum på toppen av kaffen, kalt crema. Kan leveres med løsning for både fersk melk og tørrmelk, alle med kvern for hele kaffe bønner. Lag en perfekt espresso eller velg en av de andre kaffespesialitetene. Med en Espresso maskin er det mulig å tilberede varme drikker av meget høy kvalitet på en profesjonell måte, laget av nykvernede bønner. Våre leverandører JURA og NECTA har derfor kun brukt de beste materialene i våre espressomaskiner for å sikre våre kunder den kaffen de forventer.

Krea Tocuh

Krea Tocuh

Krea Touch er den nye, elegante medlem av Nectas HoReCa-familien. Krea Touch er Nectas godt testede Z4000-kaffebrygger som gir deg espress og kaffe med perfekt skummet melk.

De tre beholderne til sjokolade, melkepulver og sukker gir deg muligheten til å lage de lekreste varme drikker for en hver smak.

7" HD touchskjerm

Ny elektronikkplattform

Lekkert design

Jura Impressa

Jura Impressa

Jura Impressa, helautomatiske kaffemaskiner for hele bønner, for mindre områder som ønsker den beste kaffen. Fantastiske maskiner som lager kaffe med sveitsisk presisjon - espresso, kaffe, cappuccino og kaffe latte, rett i koppen! Maskinene har vanntank, og trenger kun en enkel stikkontakt. 

Virkelig god kaffe på jobben? Jura er en førsteklasses kaffemaskin av sveitsisk håndverk. En stilren, kompakt og profesjonell allround løsning for virkelig god kaffesmak. For deg som ønsker kaffe på jobben av høyeste kvalitet. Kaffen brygges av hele bønner og serveres med fin crema på toppen.

Necta Korinto, Krea, Kobalto

Necta Korinto, Krea, Kobalto

Espresso maskiner produsert i Italia som er designet for kontor og HoReCa markedet, og supplerer Nectas produkt portefølje når det gjelder gode kaffemaskiner

Maskinene er et resultat av Nectas avanserte teknologiske utvikling og tilbyr en profesjonell ytelse, samt drikker av høy kvalitet og enkel betjening.

Dette er maskiner som tilbereder kaffe under trykk, og kan leveres med løsning for både fersk melk og tørrmelk, alle med kvern for hele bønner.

Mulighetene er også mange med for eksempel tilvalg som forskjellige betalingssystemer, kopp utmatere osv.

Jura Giga X7, X8, X9

Jura Giga X7, X8, X9

Sveitsisk kvalitet av ypperste merke. Stilrene, helautomatiske kaffemaskiner for hele bønner. Kompakte og profesjonelle allround løsninger for den virkelige god kaffesmak. For deg som ønsker kaffe på jobben av høyeste kvalitet.

Maskinene har vanntank, og trenger kun en enkel stikkontakt. 

Kaffen brygges av hele bønner og serveres med fin crema på toppen.

God kaffe er ikke lenger bare noe du får på kaffebarer. Velger man Jura kaffemaskin kan du også få like god kaffe både hjemme og på arbeidsplassen.