Vare- og brusautomater Som en total leverandør på drikke og serverings automater kan vi også levere brus og snacks – vareautomater til de fleste formål. Smarte løsninger til steder hvor der er behov for cateringservice 24/7. Løsninger som er ekstremt fleksibelt og gjør at brukerne enkelt kan velge mellom snacks, drikkevarer, friske matvarer, frukt og yoghurt. Våre automater kan leveres med betalingssystemer som mynt, kredittkort og internkort. Våre vareautomater tilfredsstiller Mattilsynet sine krav til behandling av fersk mat.

Samba

Samba

Samba Classic er en automat for mat, snacks og ferskvarer. Samba Classic presenterer varene på en meget attraktiv måte og tilbyr ett stort antall produkter på ett begrenset areal. Samtlige produkter lagres hygiensk, slik at varenes ferskhet og kvalitet bevares. 

Den laveste programmerbare temperaturen for matvarer er 3 grader C (ved 30 graders yttertemperatur og 65% luftfuktighet).

Funksjoner i Samba Classic er lett å programmere. Prissetting gjøres pr hylle. Samba Classic kan utruste med mange ulike betalingssystemer som mynt og kredittkort.

Diesis

Diesis

Brus automat fra Necta som tilbyr et stort utvalg av kalde drikker for enhver smak og anledning. Kald drikke er noe av det som selger mest på offentlige plasser, i bedrifter og arrangementer. Necta Diesis tilbyr særdeles høy kapasitet og automaten tar svært liten plass.

Necta Diesis er lett å programmere og kan utrustes med mange ulike betalingssystemer som mynt og kredittkort.