Velkommen til oss! Kaffe & Vann AS (tidligere EVI) er en av Norges eldste selvstendige leverandør av varme og kalde drikker. Gjennom snart 35 år har vi hatt gleden å levere et bredt utvalg av maskiner/automater for servering av førsteklasses kaffe og varme drikker, samt et bredt utvalg av løsninger for godt drikkevann på arbeidsplassen.

Vi har sammen med våre kunder opplevd en utrolig spennende utvikling. Markedets preferanser er i kontinuerlig endring, og som en bedrift med ambisjoner for fremtiden, har fokus hele tiden vært å tilpasse oss markedets krav. Vi er ingenting uten våre kunder, altså må kundefokus stå som prioritet nummer 1. Vi skal være best på service, samtidig som vi skal vi kunne tilby maskiner og råvarer som ikke står tilbake for noe.

Fra oppstarten i 1978, i små kår, har vi etter hvert vokst til å bli en stor aktør i regionen. Dette takker vi svært lojale og flinke medarbeidere for, som daglig gjør sitt ytterste for å tilfredsstille kundenes forventninger. I dag er vi stolte av å kunne si at vi har mer enn 130 års erfaring fra bransjen!

Vi betjener et bredt utvalg av virksomheter i regionen, både innenfor privat og offentlig sektor. Vårt geografiske fokus er Oslo, Akershus, Østfold og Hedmark. Vi tror på lokal kunnskap og fokus, og vi har daglig flere sjåfører på veien for å betjene våre kunder. Vi skal alltid kunne være i nærheten!

Pr. 1. januar 2012 ble Evi A/S solgt til vår hovedleverandør, Nestle Proffesional (Representert ved Jede AB). Dette ble gjort for å sikre videre distribusjon av Nestle produkter i en periode der EVI gikk gjennom et generasjonsskifte. 1. september 2013 ble selskapet kjøpt tilbake fra Nestle, og skiftet samtidig navn til Kaffe & Vann AS.

Kaffe & Vann AS vil drives videre i samme ånd som vi har gjort i generasjoner:
Fokus på å tilby våre kunder optimal service og en høy smaksopplevelse.

Vi takker våre kunder for tilliten!