Kunder og konsument Kaffe & Vann tilbyr et komplett sortiment av sertifiserte produkter til alt fra kaffeautomater til espressomaskiner.

Våre sertifiserte produkter er:

ZOÉGAS HAZIENDA, ZOÉGAS TERAZZA, ZOÉGAS EKOLOGISKA, NESCAFÉ PARTNERS' BLEND, GLORIA BIO, NESCAFÉ PARTNERS BLEND CHOC.

  • Fairtrademerket garanterer at produktet er handlet i overenstemmelse med internasjonale Fairtrade-kriterier. Når du kjøper Fairtrade produkter bidrar du til bedre arbeids og levevilkår for dyrkere og ansatte i utviklingsland. Les mer på info.fairtrade.net.
  • KRAV-merket garanterer at all dyrking skjer uten kunstgjødsel eller kjemiske bekjempningsmiddel. 
  • Den europeiske BIO-merkingene står for økologisk produksjon og dyrenes velferd. Merkingen garanterer at hele produksjonsprosessen oppfyller EUs krav.

Klimasmart kaffe

Vi kan tilby våre kunder en komplett livssyklusanalyse fra bønne til kopp. Ved hjelp av konsulentselskapet Quantis har vi laget en analyse som viser hvordan man kan redusere bla CO2-forbruket for å få en så klimasmart kaffe som mulig. Dette er et helt unikt verktøy, ingen andre kaffeleverandører tilbyr...

Kvalitet / forpakning

Vårt mål er å tilby bra produkter gjennom også å benytte det beste emballasje materiale. Det skal tilfredsstille at kaffen har optimal lagring, samt sikkerhet og miljø.